Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/antwerpsestadsgidsenbe/subsites/intranet.antwerpsestadsgidsen.be/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 571 van /data/sites/web/antwerpsestadsgidsenbe/subsites/intranet.antwerpsestadsgidsen.be/includes/menu.inc).

Fietstocht Hoboken

Fietstocht Hoboken

Datum: 
zaterdag, juli 7, 2018
Datum Status: 
Nog plaatsen
Afspraak: 
vanaf 13.45 uur, eindhalte tram 2 en 4 op de Lelieplaats, Hoboken. Aanvang stipt om 14.00 uur
Bijdrage: 
5 euro pp
Referentie: 
07-07
Max. aantal deelnemers: 
15
Deelname: 
Iedereen welkom (ook niet leden KGvA)
Contactpersoon: 

Als stadsgids staat natuurlijk de kernstand in het brandpunt van je interesse. Het is dan ook heel begrijpelijk dat je weinig kennis hebt van de districten die deel uitmaken van de stad. Heel lang geleden werden er al eens pogingen ondernomen om de districten, vergeet niet dat het vroeger autonome gemeenten waren, wat meer kenbaar te maken.
Alvo wil dat terug opstarten. Geografisch gezien, in tegenwijzerzin (om tegendraads te zijn) wordt de aftrap in het zuiden, in het district Hoboken, gegeven.
Wat biedt dit groenste district de nieuwsgierige stadsgids: wel natuurlijk eerst Umicore, de teloorgegane scheepswerf, de overzet, Fort 8, zijn kastelen en buitenverblijven, de Zwarte God, een uniek epitaaf, de begraafplaats met Moretussen, een stukje Schoonselhof, Nello en Patrasche en het Polderbos.
Over al deze onderwerpen zal je onderlegde gids (= een standaardformule in alle toeristische gidsen) je gedurende ruim 3 uur onderhouden.
Voorzie jezelf van een uitstekend onderhouden tweewieler en breng indien de weergoden ongunstig zijn de nodige waterdichte bescherming mee.

De inschrijving voor activiteiten geschiedt uitsluitend door storting van uw bijdrage op de rekening IBAN BE55 4097 5391 3144 BIC KREDBEBB ten name van vzw Kon. Gidsenver. Antw, Alvo, p/a Kris Van Kersschaever, Ketsstraat 12, 2018 Antwerpen. Als mededeling enkel de referentie(s) en uw naam noteren, liefst in die volgorde. De referentie wordt bij elke activiteit vermeld. In geval van een activiteit of van een lezing in een zaal ook het aantal deelnemers vermelden. 

Enkel na ontvangst van je bijdrage op de Alvo-KBC-rekening is je inschrijving definitief. 

De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk tenzij anders vermeld.

Voor eventuele inlichtingen uitsluitend per mail op kvkers@telenet.be. 

 

Een sympathisant en/of occasionele deelnemer kan noch de Kon. Gidsenvereniging van Antwerpen (KGvA), noch de werkgroep Alvo aansprakelijk stellen voor een mogelijk ongeval dat hem/haar tijdens enigerlei activiteit overkomt .