Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/antwerpsestadsgidsenbe/subsites/intranet.antwerpsestadsgidsen.be/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 571 van /data/sites/web/antwerpsestadsgidsenbe/subsites/intranet.antwerpsestadsgidsen.be/includes/menu.inc).

Moderne Meesters Bernaerts

Moderne Meesters Bernaerts

Datum: 
vrijdag, maart 15, 2019
Datum Status: 
Nog plaatsen
Afspraak: 
13:45 Museumstraat 23-25, 2000 Antwerpen
Bijdrage: 
6€ - op rekening van ALVO - IBAN BE55 4097 5391 3144
Referentie: 
mededeling (REF 03-15)
Max. aantal deelnemers: 
45
Deelname: 
Iedereen welkom (ook niet leden KGvA)

Opgericht in 1974 als bescheiden antiekzaak in Lier is Bernaerts uitgegroeid tot één van de leidinggevende veilingzalen van het land. In mei 2012 opende de nieuwe expositiezaal in de Museumstraat. In deze ruimte worden exposities georganiseerd rond Oude, Moderne en Hedendaagse Kunst. Hier kunnen kunstliefhebbers terceht voor inbreng van goederen en advies over aan- of verkoop van kunstvoorwerpen en verzamelingen.
Op 18 & 19 maart 2019 wordt er een veiling gehouden van Moderne Meesters. Naar aanleiding daarvan en voorafgaand aan die veiling organiseert ALVO een bezoek met presentatie ‘Achter de schermen van het veilinghuis’ door Peter Bernaerts met verhalen over “successen” en “mislukkingen” uit de rijke ervaringsgeschiedenis van het huis. Er wordt ons ook nog een drankje aangeboden en een rondleiding aan de tentoonstelling van de stukken die dat weekeind geveild worden. De activiteit duurt zowat 2,5 uur. Na afloop kan je nog nablijven in de expo tot sluitingstijd.

De inschrijving voor activiteiten geschiedt uitsluitend door storting van uw bijdrage op de rekening IBAN BE55 4097 5391 3144 BIC KREDBEBB ten name van vzw Kon. Gidsenver. Antw, Alvo, p/a Kris Van Kersschaever, Ketsstraat 12, 2018 Antwerpen. Als mededeling enkel de referentie(s) en uw naam noteren, liefst in die volgorde. De referentie wordt bij elke activiteit vermeld. In geval van een activiteit of van een lezing in een zaal ook het aantal deelnemers vermelden. 

Enkel na ontvangst van je bijdrage op de Alvo-KBC-rekening is je inschrijving definitief. 

De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk tenzij anders vermeld.

Voor eventuele inlichtingen uitsluitend per mail op kvkers@telenet.be. 

 

Een sympathisant en/of occasionele deelnemer kan noch de Kon. Gidsenvereniging van Antwerpen (KGvA), noch de werkgroep Alvo aansprakelijk stellen voor een mogelijk ongeval dat hem/haar tijdens enigerlei activiteit overkomt .