Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 571 van /data/sites/web/antwerpsestadsgidsenbe/subsites/intranet.antwerpsestadsgidsen.be/includes/menu.inc).

Bezoek kerk Sint-Michiel en Petrus

Bezoek kerk Sint-Michiel en Petrus

Datum: 
dinsdag, november 19, 2019
Datum Status: 
Nog plaatsen
Afspraak: 
13:45 ingang kerk Amerikalei
Bijdrage: 
5 euro per persoon
Referentie: 
11-19
Max. aantal deelnemers: 
20
Deelname: 
Iedereen welkom (ook niet leden KGvA)
Contactpersoon: 

Het is al weer zeven jaar geleden dat Alvo nog eens een bezoek aan deze merkwaardige kerk inrichtte. Hoog tijd dus om de nieuwe leden met dit uniek stuk bouwkundig erfgoed kennis te laten maken. Je krijgt een uitgebreide rondleiding in het gebouw en als toetje bovenop nog een herwerkte syllabus.
Zoals je ongetwijfeld weet krioelt het in de stad van kerken in neo-stijlen gebouwd. Maar hier krijg je de gelegenheid om met een “basilicale kruiskerk in neo-romaans-byzantijnse stijl” kennis te maken? Geef toe, het is een hele mondvol. Komt daar nog bovenop dat het gebouw een “Gesamtkunstwerk” is, ontworpen, uitgevoerd en aangekleed door een gerenommeerd Antwerpse architect.
Kurieuzeneuse geworden? Schrijf je dan snel in. Einde voorzien rond 16.00 uur.

De inschrijving voor activiteiten geschiedt uitsluitend door storting van uw bijdrage op de rekening IBAN BE55 4097 5391 3144 BIC KREDBEBB ten name van vzw Kon. Gidsenver. Antw, Alvo, p/a Kris Van Kersschaever, Ketsstraat 12, 2018 Antwerpen. Als mededeling enkel de referentie(s) en uw naam noteren, liefst in die volgorde. De referentie wordt bij elke activiteit vermeld. In geval van een activiteit of van een lezing in een zaal ook het aantal deelnemers vermelden. 

Enkel na ontvangst van je bijdrage op de Alvo-KBC-rekening is je inschrijving definitief. 

De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk tenzij anders vermeld.

Voor eventuele inlichtingen uitsluitend per mail op kvkers@telenet.be. 

 

Een sympathisant en/of occasionele deelnemer kan noch de Kon. Gidsenvereniging van Antwerpen (KGvA), noch de werkgroep Alvo aansprakelijk stellen voor een mogelijk ongeval dat hem/haar tijdens enigerlei activiteit overkomt .