Architectuur Fietsroute Provincie : 4 augustus ipv 3 augustus

Architectuur Fietsroute Provincie : 4 augustus ipv 3 augustus

Datum: 
zondag, augustus 4, 2019
Datum Status: 
Nog plaatsen
Afspraak: 
om 14 uur aan het Steenplein
Bijdrage: 
Gratis
Referentie: 
inschrijven bij Marleen marleenvanhimbeeck@hotmail.com of Kris kvkers@telenet.be
Max. aantal deelnemers: 
50
Deelname: 
Iedereen welkom (ook niet leden KGvA)
Contactpersoon: 

Om familiale redenen kan Johan Dieleman op zaterdag 3 augustus deze fietstocht niet begeleiden. Marleen Van Himbeeck zal de tocht organiseren op 4 augustus.
Gelieve in te schrijven bij Marleen marleenvanhimbeeck@hotmail.com of Kris marleenvanhimbeeck@hotmail.com
 
Aha zal u zeggen. Dat ken ik allemaal, alhoewel er misschien toch enkele nieuwigheden tussenzitten. Maar daar is het ons niet om te doen. We dachten dat er misschien wel een aantal leden en partners of vrienden eens een namiddag midden in de luie zomervakantie deze fietsroute willen herontdekken. We plannen uiteraard ook enkele terrasjes tussendoor. Unieke kans om elkaar eens in een andere context te leren kennen. Start om 14 uur aan het Steenplein, einde om 19 uur. Gelieve wel zelf uw fiets mee te brengen.
 
Al fietsend architectuur ontdekken in en rond Antwerpen: het is een perfecte combinatie. Dankzij de vernieuwde Architectuurroute en het bijhorende nieuwe fietsplan van Visit Antwerpen en Toerisme Provincie Antwerpen ontdekken bezoekers en bewoners de mooiste architecturale hoogtepunten van de stad. De nieuwe route is goed voor 30 km fietsplezier in en rond Antwerpen en leidt fietsers langs nieuwe landmarks zoals het Havenhuis, de parkbrug en de nieuwe brouwerij van het Seefbier. Het nieuwe fietsplan verrast fietsers met leuke weetjes en geeft liefhebbers tips om de beste foto’s te nemen, ongetwijfeld goed voor heel wat likes op Instagram. 
Een plannetje met de fietsroute kan je bij Visit Antwerp vinden.

De inschrijving voor activiteiten geschiedt uitsluitend door storting van uw bijdrage op de rekening IBAN BE55 4097 5391 3144 BIC KREDBEBB ten name van vzw Kon. Gidsenver. Antw, Alvo, p/a Kris Van Kersschaever, Ketsstraat 12, 2018 Antwerpen. Als mededeling enkel de referentie(s) en uw naam noteren, liefst in die volgorde. De referentie wordt bij elke activiteit vermeld. In geval van een activiteit of van een lezing in een zaal ook het aantal deelnemers vermelden. 

Enkel na ontvangst van je bijdrage op de Alvo-KBC-rekening is je inschrijving definitief. 

De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk tenzij anders vermeld.

Voor eventuele inlichtingen uitsluitend per mail op kvkers@telenet.be. 

 

Een sympathisant en/of occasionele deelnemer kan noch de Kon. Gidsenvereniging van Antwerpen (KGvA), noch de werkgroep Alvo aansprakelijk stellen voor een mogelijk ongeval dat hem/haar tijdens enigerlei activiteit overkomt .