Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 571 van /data/sites/web/antwerpsestadsgidsenbe/subsites/intranet.antwerpsestadsgidsen.be/includes/menu.inc).

Fan van Antwerpen en zijn geschiedenis ?

Dan zal ons kwartaalblad, de Antwerpse tydighen, je vast interesseren.

Er zijn twee manieren om het in de bus te krijgen: als gediplomeerd stadsgids specialisatie Antwerpen of museumgids met extra module Antwerpen/lid van de KGvA kost het je , samen met het lidmaatschap, 45,00 euro.

Als sympathisant/abonnee kost het slechts 25,00 euro voor een heel jaar. Je krijgt dan niet enkel het tijdschrift vier maal per jaar, maar wordt ook op de hoogte gehouden van de activiteiten van de vereniging zoals bv. lezingen en rondleidingen en kan je aan beide deelnemen.

Wanneer je inschrijft gedurende het jaar krijg je ook de vorige nummers van de lopende jaargang, zover de voorraad strekt, natuurlijk inclusief de verzendingskosten (binnen België).

Praktisch ? Gewoon 45,00 of 25,00 euro storten op rekeningnummer BE44 9731 1393 7345, met vermelding 'lidmaatschap' of 'abonnement'.

Liefst ook een mailtje naar penningmeester@kgva.be met je mailadres en thuisadres, om het te kunnen verzenden (je kan niet geloven hoeveel keer dat vergeten wordt...).