Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/antwerpsestadsgidsenbe/subsites/intranet.antwerpsestadsgidsen.be/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 571 van /data/sites/web/antwerpsestadsgidsenbe/subsites/intranet.antwerpsestadsgidsen.be/includes/menu.inc).

TT BLIND DATE - UITGESTELD

TT BLIND DATE - UITGESTELD

Datum: 
zondag, maart 15, 2020
Datum Status: 
Volzet
Afspraak: 
om 14:15 met aanvang om 14:30. Snijders & Rockoxhuis. Keizerstraat 10-12
Bijdrage: 
€ 6 voor stadsgidsen / Museumpas / ICOM en € 9 voor anderen
Referentie: 
REF 03-15
Max. aantal deelnemers: 
15
Deelname: 
Iedereen welkom (ook niet leden KGvA)

UITGESTELD
 
Portretten uit de renaissance en de barok. Ze staren ons aan, soms met een monkellachje, of negeren ons compleet. Toch hebben ze ons zo veel te vertellen. De Phoebus Foundationbezit een schat van zulke portretten en toont ze op twee locaties in de Antwerpse Keizerstraat.
In het Snijders & Rockoxhuis is Nicolaas Rockox gastheer van zijn tijdgenoten, deftige dames, rijke heren, hoogwaardigheidsbekleders, maar ook keukenmeiden en jolige types. In de Keizerskapel, is het ingetogener. Geloven is een serieuze zaak, maar wie zich als stichter laat vereeuwigen wil natuurlijk goed voor de dag komen.
Naast portretten vind je ook de accessoires waarmee de mensen poseerden: hun kanten zakdoeken, handschoenen, rammelaars, juwelen en nog zoveel meer.  
Onder leiding van een gids gaan we face-to-face met deze mensen die je zelf had kunnen zijn. Waag je aan deze blind date.

De inschrijving voor activiteiten geschiedt uitsluitend door storting van uw bijdrage op de rekening IBAN BE55 4097 5391 3144 BIC KREDBEBB ten name van vzw Kon. Gidsenver. Antw, Alvo, p/a Kris Van Kersschaever, Ketsstraat 12, 2018 Antwerpen. Als mededeling enkel de referentie(s) en uw naam noteren, liefst in die volgorde. De referentie wordt bij elke activiteit vermeld. In geval van een activiteit of van een lezing in een zaal ook het aantal deelnemers vermelden. 

Enkel na ontvangst van je bijdrage op de Alvo-KBC-rekening is je inschrijving definitief. 

De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk tenzij anders vermeld.

Voor eventuele inlichtingen uitsluitend per mail op kvkers@telenet.be. 

 

Een sympathisant en/of occasionele deelnemer kan noch de Kon. Gidsenvereniging van Antwerpen (KGvA), noch de werkgroep Alvo aansprakelijk stellen voor een mogelijk ongeval dat hem/haar tijdens enigerlei activiteit overkomt .