Lezing Jacob van Reesbroeck

Lezing Jacob van Reesbroeck

Datum: 
maandag, november 4, 2013
Datum Status: 
Voorbij
Afspraak: 
vanaf 19.45 uur in de aula van het Huis van de Sport (zie kader), aanvang om 20.00 uur stipt, einde rond 22.30 uur.
Bijdrage: 
zes (6) euro, te storten op de Alvo-rekening
Referentie: 
ref 05-11
Max. aantal deelnemers: 
60
Deelname: 
Iedereen welkom (ook niet leden KGvA)

Via onze Antwerpsche Tydinghen hebben we reeds kennis kunnen maken met Jacob van Reesbroeck (1620-1704). Voor velen onder ons tot dan waarschijnlijk een illustere onbekende wat hem dan ook onbemind maakt. En nu? Nieuwsgierig geworden en bewust van het belang van deze schilder? Hap dan snel toe want de auteur van het artikel, kunsthistoricus Jonas Slegers, brengt een spetterende kennismaking in woord én beeld.

De inschrijving voor activiteiten geschiedt uitsluitend door storting van uw bijdrage op de rekening IBAN BE55 4097 5391 3144 BIC KREDBEBB ten name van vzw Kon. Gidsenver. Antw, Alvo, p/a Kris Van Kersschaever, Ketsstraat 12, 2018 Antwerpen. Als mededeling enkel de referentie(s) en uw naam noteren, liefst in die volgorde. De referentie wordt bij elke activiteit vermeld. In geval van een activiteit of van een lezing in een zaal ook het aantal deelnemers vermelden. 

Enkel na ontvangst van je bijdrage op de Alvo-KBC-rekening is je inschrijving definitief. 

De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk tenzij anders vermeld.

Voor eventuele inlichtingen uitsluitend per mail op kvkers@telenet.be. 

 

Een sympathisant en/of occasionele deelnemer kan noch de Kon. Gidsenvereniging van Antwerpen (KGvA), noch de werkgroep Alvo aansprakelijk stellen voor een mogelijk ongeval dat hem/haar tijdens enigerlei activiteit overkomt .