Digitale rondleiding in de magische Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience

Digitale rondleiding in de magische Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience

Datum: 
dinsdag, maart 8, 2022
Datum Status: 
Volzet
Afspraak: 
19.45 aanmelden, 20u starten met online lezing
Bijdrage: 
3 euro pp
Referentie: 
03/08
Max. aantal deelnemers: 
100
Deelname: 
Iedereen welkom (ook niet leden KGvA)
Contactpersoon: 

De magische Nottebohmzaal van de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience geeft 1,5 miljoen boeken prijs. Wie al de kans kreeg om deze verborgen plek in hartje Antwerpen te bezoeken kon de verbluffende collectie zien en ruiken. Een digitale rondleiding geeft dan weer nieuwe geheimen prijs.  Nog nooit kon je waardevolle boeken en historische stukken zoals de globes van Blaeu en de Egyptische kast zo in detail  bekijken. Architect en kunsthistorica  Natacha Van de Peer neemt je mee op digitale tour door deze  erfgoedplek. 
De rondleiding gebeurt aan de hand van de website van de bibliotheek en 3Dscans die je de meest verborgen hoekjes en kantjes van het monument laten zien. Je volgt de rondleiding van thuis uit.

De inschrijving voor activiteiten geschiedt uitsluitend door storting van uw bijdrage op de rekening IBAN BE55 4097 5391 3144 BIC KREDBEBB ten name van vzw Kon. Gidsenver. Antw, Alvo, p/a Kris Van Kersschaever, Ketsstraat 12, 2018 Antwerpen. Als mededeling enkel de referentie(s) en uw naam noteren, liefst in die volgorde. De referentie wordt bij elke activiteit vermeld. In geval van een activiteit of van een lezing in een zaal ook het aantal deelnemers vermelden. 

Enkel na ontvangst van je bijdrage op de Alvo-KBC-rekening is je inschrijving definitief. 

De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk tenzij anders vermeld.

Voor eventuele inlichtingen uitsluitend per mail op kvkers@telenet.be. 

 

Een sympathisant en/of occasionele deelnemer kan noch de Kon. Gidsenvereniging van Antwerpen (KGvA), noch de werkgroep Alvo aansprakelijk stellen voor een mogelijk ongeval dat hem/haar tijdens enigerlei activiteit overkomt .