Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/antwerpsestadsgidsenbe/subsites/intranet.antwerpsestadsgidsen.be/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 571 van /data/sites/web/antwerpsestadsgidsenbe/subsites/intranet.antwerpsestadsgidsen.be/includes/menu.inc).

BEZOEK VLAAMS TRAM & AUTOBUSMUSEUM (REF 25-04)

BEZOEK VLAAMS TRAM & AUTOBUSMUSEUM (REF 25-04)

Datum: 
maandag, april 25, 2022
Datum 2: 
maandag, april 25, 2022 - 14:00
Datum Status: 
Volzet
Afspraak: 
Diksmuidelaan 42, 2600 Berchem
Bijdrage: 
8 euro
Referentie: 
REF 25-04
Max. aantal deelnemers: 
15
Deelname: 
Iedereen welkom (ook niet leden KGvA)

Na 2 jaar sluiting staan de vrijwilligers van het Trammuseum aan de Diksmuidelaan weer klaar om het publiek te ontvangen. Eric Heylen zal ons gedurende twee uur gidsen in deze loods vol nostalgie en Antwerpse vervoersgeschiedenis. Dit is ook een verhaal van gepassioneerde mensen die een belangrijk stuk erfgoed topfit proberen te houden, wat alleen maar lukt met hard werken en veel liefde.   Museum op 500 m. van Berchem Station, bereikbaar met tram 4, 9 en 11. Buslijnen 51, 52, 53, Berchem Station.

De inschrijving voor activiteiten geschiedt uitsluitend door storting van uw bijdrage op de rekening IBAN BE55 4097 5391 3144 BIC KREDBEBB ten name van vzw Kon. Gidsenver. Antw, Alvo, p/a Kris Van Kersschaever, Ketsstraat 12, 2018 Antwerpen. Als mededeling enkel de referentie(s) en uw naam noteren, liefst in die volgorde. De referentie wordt bij elke activiteit vermeld. In geval van een activiteit of van een lezing in een zaal ook het aantal deelnemers vermelden. 

Enkel na ontvangst van je bijdrage op de Alvo-KBC-rekening is je inschrijving definitief. 

De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk tenzij anders vermeld.

Voor eventuele inlichtingen uitsluitend per mail op kvkers@telenet.be. 

 

Een sympathisant en/of occasionele deelnemer kan noch de Kon. Gidsenvereniging van Antwerpen (KGvA), noch de werkgroep Alvo aansprakelijk stellen voor een mogelijk ongeval dat hem/haar tijdens enigerlei activiteit overkomt .